Cursus inkomstenbelasting

Heeft u ook altijd zo’n hekel gehad aan de aangifte van de inkomstenbelasting en heeft u altijd al eens overwogen om een cursus hiervoor te doen? BCN Opleidingen is gespecialiseerd in het aanbieden van cursussen en trainingen voor WNSP-bewindvoerders, beschermingsbewindvoerders en schuldhulpverleners en is opgericht vanuit Beschermingsbewind Centraal Nederland. Wij proberen zoveel mogelijk in te spelen op actuele ontwikkelingen omtrent wet –en regelgeving, zodat wij u altijd van de meest actuele kennis kunnen voorzien wat betreft uw vakgebied.


 

De aangifte van de inkomstenbelasting is een jaarlijks terugkerend fenomeen en baart veel mensen al ver van te voren zorgen. De cursus inkomstenbelasting bij BCN Opleidingen is geschikt voor een ieder die meer kennis wil op het gebied van fiscale dienstverlening, specifiek gericht op de aangifte inkomstenbelasting van de particulier. Tijdens een cursusdag zullen wij u voorzien van de meest actuele fiscaal-juridische kennis en geven wij u de mogelijkheid zich verder te specialiseren in de wereld van de inkomstenbelasting.

 

Aangifte inkomstenbelasting leren door cursus bij BCN Opleidingen

De cursus is met name geschikt voor beschermingsbewindvoerders. Tijdens de cursus worden de belangrijkste thema’s binnen de wereld van de inkomstenbelasting behandeld en wordt er gebruik gemaakt van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Door het volgen van de cursus aangifte inkomstenbelasting bij BCN Opleidingen ontwikkelt u de juiste kennis, inzicht en vaardigheden om uw rol als fiscaal specialist nóg beter uit te kunnen voeren. Voorafgaand aan de cursus worden alle cursisten ontvangen worden met een kopje koffie of thee, waarna de introductie van de training van start kan gaan. De cursus zal zich vullen met theoretische –en praktische voorbeelden –en oefeningen en uiteraard is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. De bijeenkomsten zullen op een interactieve manier worden gegeven en er is ook ruimte voor een discussie.

 

Inschrijven voor cursus inkomstenbelasting

Wilt u zich het liefst vandaag nog inschrijven voor een cursus inkomstenbelasting? Meld u dan aan op onze website voor de cursus inkomstenbelasting en na de inschrijving ontvangt u van ons een intakeformulier waarop u uw eigen leerdoelen kunt aangeven. Aan de hand van uw wensen en behoeften maken wij een speciaal op uw afgestemd plan om de cursus inkomstenbelasting vorm te geven.

 

Heeft u een vraag of opmerking of wilt u meer weten over de cursussen die worden gegeven bij BCN Opleidingen? Kijk voor meer informatie over het aanbod van de cursussen bij het cursusaanbod of neem vrijblijvend contact met ons op middels de gegevens op de contactpagina.