Cursus schuldhulpverlening

Bent u op zoek naar een passende cursus op het gebied van schuldhulpverlening? Dan bent u bij BCN Opleidingen aan het juiste adres! BCN Opleidingen is gespecialiseerd in het aanbieden van vakcursussen voor WSNP-bewindvoerders, beschermingsbewindvoerders en schuldhulpverleners. Opgericht vanuit Beschermingsbewind Centraal Nederland en inspelend op de actuele ontwikkelingen omtrent wet– en regelgeving zijn wij altijd op de hoogte van dagelijkse praktijk en zorgen wij ervoor dat de opgedane kennis bij onze cursussen perfect valt toe te passen binnen uw vakgebied. Daar de juridische dienstverlening constant in beweging is en wijzigingen wat betreft wet– en regelgeving en jurisprudentie zich altijd blijven voordoen, begrijpen wij bij BCN Opleidingen de noodzaak om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten.

 

Inhoud cursus schuldhulpverlening

Helaas neemt de schuldenproblematiek in Nederland nog altijd sterk toe en weten mensen vaak niet hoe ze hun financiële problemen op kunnen lossen. De vraag naar goede, betrouwbare en professionele schuldhulpverleners neemt daarom toe en BCN Opleidingen draagt graag haar steentje bij om een financieel gezonde maatschappij te verwezenlijken. Met een praktijkgerichte cursus schuldhulpverlening bij BCN Opleidingen doe je binnen aanzienlijk korte tijd alle kennis op om bij te blijven als ervaren professionele schuldhulpverlener en bent u in staat alles te weten te komen omtrent nieuwe regels bij schuldhulpverlening. Het is belangrijk om altijd een neutrale positie in te nemen als schuldhulpverlener tussen cliënt, mogelijke schuldeisers en eventuele derden en daarbij alle kennis in te zetten die nodig is.

 

Meld u aan voor de cursus schuldhulpverlening!

Wilt u bij blijven met uw kennis als professionele schuldverlener voor uw cliënten en wilt u ook graag bijdragen aan een financieel gezonde toekomst voor zoveel mogelijk mensen? Of heeft u ooit al eens een praktijkgerichte cursus schuldhulpverlening gevolgd, maar wilt u toch weer eens een frisse blik en kennisverdieping op doen in uw branche? Alle cursussen die bij BCN Opleidingen worden gegeven zijn geaccrediteerd bij brancheverenigingen, onder andere de KIWA, en voldoen aan alle richtlijnen die u van ons mag verwachten.

 

Kijk voor meer informatie over een cursus schuldhulpverlening op onze website of zoek een andere praktijkgerichte opleiding die bij u past. Heeft u een vraag over één van de cursussen of wilt u meer informatie over BCN Opleidingen? Neem dan gerust contact met ons op middels de gegevens op de contactpagina