Cursus sociale zekerheid

Wilt u graag een cursus volgen op het gebied van sociale zekerheid? Dan bent u bij BCN Opleidingen aan het juiste adres! Onder sociale zekerheid verstaan we in Nederland het publieke stelsel dat bedoeld is om inkomen en verzorging te garanderen voor ieder persoon of gezin die, tijdelijk of blijvend, niet in staat worden geacht om zelf te voorzien in verzorging en inkomen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan mensen die met pensioen zijn, worden getroffen door ziekte, arbeidsongeschikt of werkloos raken en jonggehandicapten. In het vakgebied heeft u hier veel mee te maken.


 

Tijdens de cursus sociale zekerheid bij BCN Opleidingen leert u alles wat te maken heet met sociale zekerheid in Nederland en u zult zich gaan verdiepen in de theoretische en praktische kennis op het gebied van dit publieke stelsel. Sociale zekerheid is een zeer boeiend vakgebied, mede omdat het stelsel continu verandert en iedereen er mee te maken heeft of krijgt.

 

Sociale zekerheid cursus

BCN Opleidingen staat voor een frisse blik en kennisverdieping in uw branche. Als u werkzaam bent in de wereld van de sociale zekerheid, hebben er zich de afgelopen jaren ongetwijfeld weer ontwikkelingen en veranderingen voorgedaan waar u misschien niet van op de hoogte bent. Bij BCN Opleidingen besteden wij dagelijks aandacht aan de situatie van de hedendaagse praktijk en vinden wij het uiterst belangrijk om alle actuele ontwikkelingen omtrent wet –en regelgeving bij te houden, zodat wij u kunnen voorzien van de juiste kennis binnen uw vakgebied.

 

Bij aanvang van de cursus sociale zekerheid zult u ontvangen worden met een kopje koffie of thee, waarna we de indeling van de dag met de cursisten door zullen nemen. De onderdelen die worden behandeld zullen opgesplitst worden in een theorie –en praktijkgedeelte en uiteraard komen vraagstukken uit uw eigen dagelijkse praktijk naar voren. Daarnaast is het de mogelijkheid tot het stellen van vragen of aangaan van discussies indien hier behoefte aan is. Af en toe zal er een korte pauze worden gehouden om even weer op adem te kunnen komen en tussen de middag wordt er een heerlijke lunch voorbereid voor alle cursisten.

 

Meer weten over de cursus sociale zekerheid?

Bent u van plan om zich verder te gaan verdiepen in het publieke stelsel dat sociale zekerheid wordt genoemd, maar wilt u echter tóch nog meer informatie over de cursus? Kijk voor meer informatie over onze opleidingen bij het cursusaanbod of neem contact op met BCN Opleidingen via telefoonnummer 038 – 2038007 of middels het contactformulier op de internetpagina.