Cursus zakelijk schrijven

Wilt u graag een cursus volgen op het gebied van zakelijk schrijven? Dan bent u bij BCN Opleidingen aan het juiste adres! Het lijkt vaak simpel om een goede en nette zakelijke brief te schrijven, maar niets is echter minder waar. Op het moment dat u een zakelijke brief gaat schrijven zijn er een aantal belangrijke aspecten waar u rekening mee dient te houden en die niet voorkomen in een informele brief. BCN Opleidingen verstaat als geen ander de taal van het zakelijk schrijven en leert u de fijne kneepjes van het vak om zo in het heden een heldere, efficiënte en nette zakelijke brief te schrijven.


 

Cursus zakelijk Nederlands schrijven

Nederlands is geen makkelijke taal en het feit dat veel Nederlanders zelf vaak moeite hebben met spelling, grammatica en zinsopbouw onderstreept dat fenomeen nogmaals. De drie voorgenoemde aspecten liggen ten grondslag aan het schrijven van een goede zakelijke tekst en worden dan ook uitvoerig besproken tijdens de cursus zakelijk schrijven bij BCN Opleidingen. Eén van de grote praktische voordelen van onze cursus zakelijk schrijven is het feit dat wij uw eigen teksten uit de dagelijkse praktijk gebruiken om mee te oefenen,  zodat u zich tekstueel gezien nóg beter kunt specialiseren in uw branche.

 

BCN Opleidingen vindt dat schriftelijke communicatie niet onderschat mag worden en biedt daarom de cursus zakelijk schrijven aan voor juridische professionals zoals schuldhulpverleners, WSNP-bewindvoerders en beschermingsbewindvoerders. De cursisten zullen aan het begin van de cursus worden ontvangen met een kopje koffie of thee, waarna we de cursus gaan introduceren. Tussen de theoretische en praktische oefeningen door zullen we af en toe even een korte pauze inlassen en zit er tussen de middag een heerlijke lunch inbegrepen voor alle cursisten. Zoals reeds aangegeven staat uw eigen tekst centraal in de training en tevens kunt u op het intakeformulier uw eigen specifieke leerdoelen aangeven.

 

Meer informatie over de cursus zakelijk schrijven?

Helder en efficiënt zakelijk leren schrijven middels een dagcursus? Meld u dan vandaag nog aan bij BCN Opleidingen en we zullen na uw inschrijving een speciaal afgestemd programma voor u maken. Kijk voor meer informatie over de cursus zakelijk schrijven zoals de algemene voorwaarden en kosten op website of neem gerust vrijblijvend contact op met BCN Opleidingen indien u een vraag of opmerking heeft.